HASZNOS TANÁCSOK, GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Teendők kéményseprő figyelemfelhívása / Katasztrófavédelem felszólítása esetén

Amennyiben a Kéményseprő vállalat munkatársai az otthonában végzett ellenőrzést követően hiányosságokat észlelt, a hiányosságnak megfelelő kódszámmal ellátott A5 méretű piros-fehér színű figyelemfelhívót hagy Önöknél.

Ezt követő két héten belül várhatóan levél érkezik a  Katasztrófavédelemtől, amelyben iratbemutatásra szólítják   tulajdonost, ami igazolja a kéményseprő által feltárt hibák, hiányosságok elhárítását. Erre általában 60 napos határidőt tűznek ki, ezért a megkapott felszólítóra fontos levélben vagy elektronikus úton, a levél fejlécén található ügyintéző címére egy nyilatkozattétel megküldése, melyben nyilatkozik a tulajdonos, hogy a kéménnyel kapcsolatos problémákról értesült, az elhárítás folyamatban van, de tekintettel a kivitelező  vállalási idejére, illetve az azt követő megfelelőséget igazoló Kéményseprő-ipari szakvélemény beszerzési idejére / ami várhatóan a kivitelezés után 4-5 hét/, kéri az iratbemutatásra kitűzött határidő meghosszabbítását 30 nappal.

Ezek után a keressen, meg hogy elvégezzük a szükséges javításokat és beszerezzük a megfelelőséget igazoló kéményseprő-ipari nyilatkozatot.

Kérjen helyszíni felmérést személyre szabott tanácsadással és egyedi árajánlatot

KAPCSOLATFELVÉTEL