Meglévő hagyományos (nyitott rendszerű) gázkészülékek egyedi kéményinek felújítása FuranFlex technológiával, füstcsőcsere

A jelenleg érvényben lévő szabványok alapján a kéményseprő előírhatja a használatban lévő gázkészülékek kéményjáratainak bélelését. Ennek a legkisebb beavatkozással járó kivitelezési módja a kémény - a magyar gyártó által forgalmazott - FuranFlex béléscsővel történő bélelése.

Az előírások szerint a kéménybélelés alkalmával szükséges az összekötő elemeket (füstcsöveket) kicserélni minősített ellenőrző nyílással ellátott összekötő elemekre, továbbá a gázkészülék helyiségét a szabadtérből be kell szellőztetni minősített légbeeresztő beépítésével, melynek típusát és teljesítményét a szintén elkészítendő hő-és áramlástechnikai méretezés határozza meg. Mindezeken felül a kémény biztonságos felső tisztíthatóságát és ellenőrizhetőségét biztosítani szükséges megfelelő tetőjárdával, amennyiben ez nincs kiépítve, vagy állapota nem megfelelő, állagromlott, szükséges a felújítása, vagy kiépítése.

Alsó adapter a béléscső kikeményítése

Kérjen helyszíni felmérést személyre szabott tanácsadással és egyedi árajánlatot

KAPCSOLATFELVÉTEL